Историјат удружења (УЗР) Ниш Досадашњи председници удружења Руководство удружења Делегати скупштине Управни одбор Надзорни одбор Етички одбор Организациони одбор Суд части Научно стручни одбор Подружнице Председници друштва у УЗР Ниш Председници секција у УЗР Ниш
Вести Програм едукација Како постати члан Важни документи


ПРОГРАМ – IX СИМПОЗИЈУМ ГЛАВНИХ И ОДГОВОРНИХ МЕДИЦИНСКИХ СЕСТАРА И ЗДР. ТЕХНИЧАРА СРБИЈЕ

  • Детаљније можете погледати у Првом обавештењу које можете преузети на следећем линку.
  •  Сажетке доставити ИСКЉУЧИВО преко онлине пријаве која се налази на сајту.

У Врњачкој Бањи се од 03. до 07. маја 2023. године одржава XVII Конгрес Националне асоцијације удружења здравствених радника Србије у организацији НАУЗР Србије.

XVII Конгрес НАУЗР Србије посвећен је иновацијама и трендовима који ће обликовати будућност позива здравственог радника.

Циљ Конгреса је да стимулише размену резултата и идеја у свим областима које наш Конгрес обухвата и да негујемо сарадњу између различитих профила здравствених радника и сарадника.

Фокус разговора између учесника Конгреса биће борба против пандемије COVID-19 и наставак масовне вакцинације у Републици Србији.

Акредитациони број XVII конгреса Националне асоцијације удружења здравствених радника Србије са међународним учешћем је Д-1-588/22. Акредитован за лекаре, стоматологе, фармацеуте, биохемичаре, медицинске сестре и здравствене техничаре.
Конгрес је бодован са 12 бодова за акредитоване предаваче, 9 за усмена саопштења, 7 за постер презентације и 6 за пасивне учеснике.

Свечано отарање и пленум је 03. маја 2023. године у 17.00 сати у Хотелу Бреза.

Тема: Безбедна трансфузија крви у условима Ковид-19 пандемије

Предавач: Прим. др сц. мед. Ана Антић, Завод за трансфузију крви НишПодружнице